Mmmm..... cookies...

Afdeling

Vesterhavsparken
1265-0

Nyopførte rækkehuse i bedste kvalitet

Veldisponerede 3. værelses rækkehuse på 90 m2. i ét plan.

Husene ligger i små klynger, og er adskilte af en carport. Husets hovedindgang ligger i forbindelse med carporten, så man kan komme tørskoet ind fra bilen. Bagerst i carporten findes et skur til opbevaring af fx. haveredskaber.

Huset har en stor entré hvorfra der er adgang til badeværelset.
Fra entréen kommer man ind i et stort køkken/alrum som ligger i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang til en flisebelagt terrasse og mindre have.
Fra køkkenet er der desuden udgang til en mindre fliseterrasse, som vender ud mod vejen.

Husets to værelser ligger i forbindelse med køkken-alrummet.

Det er tilladt at holde en hund eller en kat.


Vesterhavsparken ligger smukt i den rustikke vesterhavsnatur, der giver mulighed for mange skønne naturoplevelser i både skoven og ved havet. Samtidig er der kort afstand til indkøbsmuligheder, hvad end det er den lokale Spar Købmand, som findes i gåafstand fra boligerne, eller specialforretningerne i Hune by.
Her finder du bager, pizzeria, fiskerestaurant, tøjbutikker med flere. Med kun 2 km til Blokhus er der om sommeren liv i byen, og mange besøgende til blandt andet byens største turistattraktion Sandskulpturparken.
Hune er generelt en by der, over de seneste år, har udviklet sig markant med mange gode butikker og seværdigheder. Derved er byen også blevet et rigtig attraktivt bosætningssted med flere nye boligkvarterer.
Ønsker du at komme fra Hune til en af de nærliggende større byer, er køretiderne overkommelige med kun 25 minutter til Brønderslev og 40 minutter til henholdsvis Aalborg og Hjørring. Desuden ligger boligerne i gåafstand til gode busforbindelser.

Boliginfo

Adresser

Vesterhavsparken 7-47,
9492 Blokhus

Boligtype

ic_arrow_diagonal_black_24px

Antal boliger

20

Energimærke

Andet

Altan: Nej
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Ja

Værelser

3

Størrelser

90 m2

Husleje

8179 kr.

Indskud

37300 kr

Ventetid

0 mdr.

Skriv dig op her!

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen.

Angående nybygger: Denne lejekontrakt er med forbehold af håndværkernes rettidige aflevering af byggeriet. Lejekontraktens antal m2 (BBR-areal) er derfor med forbehold for landinspektørens berigtigelse af arealerne. I nybyggeri er beboerindskuddet og lejen foreløbig ansat og vil kunne forhøjes med 3 måneders varsel.